У Тернополі затримали чоловіка, який вбив свого дядька-пенсіонера

Племінник бив родича руками та ногами.

31.05.2023
У Тернополі затримали чоловіка, який вбив свого дядька-пенсіонера

Про злочин поліцію повідомив сусід вбитого. За його словами під час сварки племінник, ймовірно, вбив свого 75-річного родича.

На місце виклику виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці, зайшовши до будинку, виявили бездиханне тіло господаря з численними тілесними ушкодженнями.

У ході перевірки з’ясувалося, що потерпілий хворів і не міг ходити. Сусід загиблого каже, що родичі періодично сварилися, а тому племінник рідко навідувався до пенсіонера.

Близько 21:00 28 травня між чоловіками виник конфлікт в результаті якого племінник кілька разів руками та ногами вдарив свого дядька в різні частини тіла. Травми виявилися несумісними з життям.

“Сварку почув сусід. Він замкнув двері, аби зловмисник не втік, та викликав поліцію й швидку. Медики констатували смерть пенсіонера, а його родича затримали працівники поліції відповідно до статті 208 КПК”, – йдеться у повідомленні. 

Тернополянину оголосили підозру згідно зі статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.