У суді будуть з’ясовувати, чи була у складі приймальної комісії доцентка ЗУНУ, яку обвинувачують у хабарництві

У суді триває розгляд справи щодо обвинуваченої у хабарництві доцентки ЗУНУ Інни Гуцул. На черговому засіданні, яке відбулось 31 жовтня, розпочали дослідження письмових доказів.

03.11.2023
У суді будуть з’ясовувати, чи була у складі приймальної комісії доцентка ЗУНУ, яку обвинувачують у хабарництві

Прокурор надав суду три томи документів, а от дослідження відеоматеріалів попросив провести окремо, адже для цього потрібно залучати фахівця. Відео, зокрема, обшуку і затримання мають переглянути 30 листопада, повідомляє “Газета Місто. Там, де ти живеш! – Тернопіль”.

Під час оголошення письмових доказів прокурор перелічив накази про створення приймальної комісії та інші документи, у яких наведені різні дані. У деяких Інна Гуцул числиться як член приймальної комісії, в інших – ні. Це протиріччя відзначив захисник обвинуваченої.

“Наказ від 30 грудня 2022 року, серед якого відсутнє прізвище Гуцул, вона не входить в склад приймальної комісії.

“Оперативним шляхом встановлено членів комісії, а саме: голова комісії Десятнюк Оксана Миронівна, секретар Шевчук Антон Михайлович, члени комісії Коцур, Федорович, Гуцул Інна Анатоліївна, Біловус, Недошитко, Дмитрів і Сохацький. Цей рапорт датований від 6 липня 2023 року. І долучено до нього копії про утворення приймальної комісії, серед яких зазначалась Гуцул Інна Анатоліївна”, – повідомив у суді прокурор Орест Дуць.

Відтак сторони будуть з’ясовувати, який із документів є більш достовірним. Для цього планують допитати свідків. Щоправда, ні обвинувач, ні захисник наразі не вбачають необхідним викликати у залу суду ексректора ЗУНУ Андрія Крисоватого, який і підписував накази про створення приймальної комісії.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.