У пункті пропуску на Львівщині викрили два псевдоподружжя

Під час перевірки документів у пункті пропуску «Шегині» прикордонники Львівського загону викрили дві пари, які уклали фіктивні шлюби.

18.07.2024
У пункті пропуску на Львівщині викрили два псевдоподружжя

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Зокрема, 33-річний харків’янин планував виїхати за кордон. «Любов» «дружини» з інвалідністю чоловік придбав у її мами за 40 тисяч гривень. Кошти молодик відразу перерахував на карту. Жінка з донькою теж поділилась, однак, не порівно. Доньці з усієї суми дала більше 10 тис гривень.

Сам чоловік у розмові спочатку запевняв, що зустрів майбутню «дружину» під час відпустки у м. Мукачево й покохав під час розпивання оковитої з першого погляду. Його ж «дружина», 33-річна уродженка Львівщини, вирішила не обманювати та розповіла, що майбутнього «чоловіка» з мамою звів її знайомий. Мама ж після розмови з ним сказала доньці виходити заміж.

Іншу пару «молодят» викрили у цьому ж пункті пропуску. 52-річний уродженець Сумщини разом зі своєю односельчанкою, особи з інвалідністю, мав намір покинути межі країни.  Шлюб «пара» зареєструвала близько місяця тому. У розмові «подружжя» повідомило, що їдуть до знайомого у Польщу, щоб позичити гроші. Після – повернуться в Україну.

Прикордонники повідомили про два псевдоподружжя Нацполіцію.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.