У проросійської “Міс Львів-2018” заберуть корону

Згідно з процедурою, титул “Міс Львів-2018” переходить тодішній першій віцеміс – Наталії Оверчук.

03.10.2022
У проросійської “Міс Львів-2018” заберуть корону

Про це повідомили на інстаграм-сторінці проєкту “Міс Львів”.

Повідомляється, що оргкомітет соціального проєкту “Міс Львів” ініціював процедуру позбавлення корони одіозної “Міс Львів-2018” Наталії Болюх (дівчина родом з Борислава Львівської області), яка уже чимало років мешкає у Москві та часто з’являється у компанії з кремлівськими політиками та музикантами, які відкрито підтримують геноцид українців.

Вказується, що тепер колишній міс заборонили публічно згадувати про те, що колись вона отримувала корону на сцені Львівського оперного театру. Наталії Болюх заборонено будь-які офіційні і неофіційні згадування титулу організаційного комітету, самого конкурсу в усних виступах, друкованих виданнях, соціальних мережах та телевізійних трансляціях.

Зауважимо, що титул у проросійської міс спромоглись забрати лише на 7 місяці повномашствбної війни Росії проти України.

Нагадаємо, Наталія Болюх під час повномасштабної війни заробляла, рекламуючи у своїх соціальних мережах російські магазини одягу. І це не перший скандал з Росією в біографії зрадниці. В одному з інтерв’ю для українського видання модель заявила, що не була б проти взяти участь у російському конкурсі краси, оскільки не має нічого проти цієї країни.

Крім того, 2019 року Наталя відвідувала Москву, опублікувавши фото Кремля. Хоча сама Болюх у коментарі журналістам сказала, що поїхала на день народження друзів нібито до Амстердама. А в лютому 2022 року вона була помічена в обіймах музиканта-путініста Григорія Лепса.

Наталія Болюх також розповідала російському ТБ, що її “репресують українські націоналісти”.

Львів’янка постійно проживає в столиці країни-агресора і підтримувала зв’язок із чиновником Держдуми Аліком Назаряном, який виступає за окупацію Криму Росією.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.