У Польщі лікують українського пса-розвідника, який втік з полону, відгризши собі лапу

На початку минулого року соцмережі сколихнула історія пса-розвідника Васьки. Він кілька років “служив” разом з українськими розвідниками морпіхами в зоні проведення ООС на Донбасі і одного разу потрапив у пастку окупантів. Але, не бажаючи залишатися в полоні, відгриз власну лапу, і повернувся на позиції ЗСУ.

31.01.2023
У Польщі лікують українського пса-розвідника, який втік з полону, відгризши собі лапу

Як розповіла на своїй сторінці у фейсбуці волонтерка з Тернополя Анастасія Заверуха, Васька зараз перебуває в Польщі на фізіотерапії. Він адаптується до протеза.

За словами волонтерки, військові, які допомогли псу вижити, загинули. Але допомоги зараз потребують ті, які продовжують боронити нашу землю.

“Навіть не “допомога” бо вони самі можуть будь кому допомогти! А підтримка! Для продуктивнішої боротьби з ворогом! А чим швидше ворог згине тим швидше Вася зустрінеться зі своїми побратимами! А це найкращі ліки від будь яких травм!” – пише волонтерка.

Відтак, вона нагадала про збір на “пташку” для 503-го Окремого батальйону морської піхоти.

4149 4999 9195 3850

PayPal asya.zavvv@gmail.com

https://send.monobank.ua/jar/j29U9BJ9C

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.