У Міноборони розповіли, як борються з російськими шпигунами

Був так званий витік документів в Сполучених Штатах через Джекі Тейшейра, який раптом став знаменитим в лапках. 

01.05.2023
У Міноборони розповіли, як борються з російськими шпигунами

Серед американських журналістів побутує такий вислів, що, мовляв, американська розвідка більше знає, що відбувається в центрах ухвалення рішень в росії, аніж в центрах ухвалення рішень в Україні.

Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю журналісту ТСН Андрію Цаплієнку розповів, що в Україні ще чимало російських шпигунів:

“Ми на прямому зв’язку з контррозвідкою. Я переконаний, що інтегровані були й зрадники. На жаль, вони є всюди по Україні і їх викривають, і Служба безпеки чудово, на мій погляд, працює. Ми тут повністю їм сприяємо, іноді деякі речі спільно відпрацьовуємо, щоб дати їм можливість реалізувати, як вони кажуть, певні підозри. Противника цікавить все — кількість, якість, адреси, локалізація, контракти”, – наголосив Олексій Резніков.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.