У межах Програми Interreg NEXT Польща – Україна оберуть переможців проєктів у пріоритеті «Здоров’я»

Важливо на наступний рік закласти кошти на проєкти міжнародної технічної допомоги, які підготувала Львівщина. Чимало таких проєктів уже напрацьовано і подано до участі у конкурсах, зокрема у Програмі Interreg NEXT Польща – Україна.

01.12.2023
У межах Програми Interreg NEXT Польща – Україна оберуть переможців проєктів у пріоритеті «Здоров’я»

Як повідомляє пресслужба Львівської обласної ради, цьогоріч стартували конкурси за двома напрямами – «Довкілля» та «Здоров’я».

Про це йшлося під час засідання комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва 30 листопада, на якому депутати розглянули проєкт Регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції.

«15 грудня планується засідання моніторингового комітету, на якому мали б бути відібрані переможці у пріоритеті «Здоров’я» Програми Польща-Україна, тоді ми будемо бачити скільки нам потрібно передбачити фінансового ресурсу на співфінансування проєктів-переможців», – зазначила голова комісії Наталя Галецька.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.