У Львові затримали чотирьох чоловіків за підозрою у викраденні іноземця

Мешканцям Львівщини, причетним до вчинення злочину, загрожує до п’яти років позбавлення волі.

16.02.2023
У Львові затримали чотирьох чоловіків за підозрою у викраденні іноземця
Фото: поліція Львівської області

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області. 

15 лютого близько 13:40 до поліції зателефонував перехожий і повідомив про те, що на вулиці Липинського у Львові четверо зловмисників напали на чоловіка, побили його, силоміць посадили в автомобіль “Шкода”, після чого поїхали у невідомому керунку.

Чоловік надав правоохоронцям детальну інформацію про транспортний засіб, який використовували зловмисники, і невдовзі екіпаж патрульних виявив та зупинив його на вулиці Городоцькій у Львові.

Правоохоронці встановили особи зловмисників – ними виявились мешканці Львівщини віком 19, 39 років та двоє 30-річних. Усіх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Також встановили особу потерпілого – 32-річного іноземця, який тимчасово проживав у Львові.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.