У Львові затримали 42-річного чоловіка, який погрожував підірвати будівлю

Зловмисник погрожував підірвати будівлю на вулиці Стрийській.

21.07.2023
У Львові затримали 42-річного чоловіка, який погрожував підірвати будівлю

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

“20 липня, близько 13:30, до поліції надійшло повідомлення від диспетчера “гарячої лінії” міста Львова про те, що невідома особа зателефонувала з погрозою підірвати будівлю по вулиці Стрийській”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію, а також евакуювали близько 50 людей, які перебували у будівлі. Вибухонебезпечних та підозрілих предметів під час обстеження не виявили.

Невдовзі правоохоронці встановили особу людини, яка надала неправдиве повідомлення про замінування. Ним виявився 42-річний мешканець Львова. За даними правоохоронців, він був нетверезим.

Чоловіку загрожує позбавлення волі від двох до шести років.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.