У Львові засудили пенсіонера за поширення комуністичної символіки

Шевченківський районний суд обрав покарання громадянину Білорусі, який публікував в соцмережі «Одноклассники» комуністичну символіку.

26.06.2023
У Львові засудили пенсіонера за поширення комуністичної символіки

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

З 9 серпня 2022 року по 2 квітня 2023 року чоловік неодноразово поширював в соцмережі «Одноклассники»  комуністичну символіку у вигляді червоного прапора з серпом та молотом, георгіївські стрічки, які є забороненими.

“Шевченківський районний суд Львова затвердив угоду про визнання винуватості укладену між прокурором Галицької окружної прокуратури Львова та обвинуваченим, призначивши покарання у вигляді 1-го року позбавлення волі та звільнивши від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік“, – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, у матеріалах справи йдеться, що обвинувачений є громадянином Білорусі та перебуває на пенсії.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.