У Львові судитимуть пожежників так званого “мчс лнр”

Вони перейшли на бік ворога та працюють на окупантів.

15.02.2023
У Львові судитимуть пожежників так званого “мчс лнр”
Фото: умовне

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура. 

У квітні 2022 року, знаходячись на окупованій території Луганської області, пожежники-рятувальники ГУ ДСНС України почали працювати на окупантів.

“Обвинувачені зрадили присязі працівника правоохоронного органу і добровільно склади присяги на вірність республіці, народу і так званому “министерству чрезвычайных ситуаций и ликвидации последствий стихийных бедствий луганской народной республики”, – йдеться у повідомленні. 

Тож за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури завершено спеціальні досудові розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти стосовно двох громадян України за фактами колабораційної діяльності.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.