У Львові судитимуть організаторів схеми перетину кордону ухилянтами

За свої “послуги” зловмисники брали 8 000 доларів.

28.03.2023
У Львові судитимуть організаторів схеми перетину кордону ухилянтами

У Львівській обласній прокуратурі повідомили, що скерували до суду обвинувальний акт щодо двох осіб за фактами організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Встановлено, що львів’янин разом із мешканцем Волині організували схему незаконного перетину кордону військовослужбовцями. За 8 000 доларів вони обіцяли доїзд до кордону і безперешкодний перетин прикордонного контролю.

Для цього обвинувачені підвозили призовника до прикордонного пункту пропуску у сусідній області. Там вони підсаджували свого “клієнта” в автомобіль до волонтерів, які їдуть за кордон.

Коли авто заїжджало на паспортний контроль, відповідні відомості про перетин призовником кордону у систему прикордонного контролю “Гарт” не вносились. Завдяки цьому останній безперешкодно перетинав кордон.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.