У Львові судили водія трамвая, з салону якого випала пасажирка

Галицький районний суд Львова визнав винним раніше засудженого до 15 років тюрми водія трамвая Дмитра К., який спричинив ДТП внаслідок якої постраждала пасажирка.

03.10.2024
У Львові судили водія трамвая, з салону якого випала пасажирка

ДТП трапилась 19 червня 2024 року, близько 19:10, на зупинці поблизу площі Кропивницького. Як встановив суд, Дмитро К. проявив неуважність і почав рух трамвая коли потерпіла пасажирка сходила з транспорту. Внаслідок цього двері притиснули жінці руку і вона випала з трамвая. Потерпіла отримала травми середнього ступеня тяжкості за критерієм тривалого розладу здоров’я, повідомляє Lviv.media.

“У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю. Надав покази, які повною мірою відповідають фабулі обвинувачення та вищенаведеним встановленим судом обставинам. Вказав, що в обвинувальному акті вірно відображено хронологію і перелік обставин”? — йдеться у вироку.

Відтак суд визнав Дмитра К. винним у вчиненні кримінального правопорушення. Йому призначили покарання у виді обмеження волі на один рік з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Втім його звільнили від відбування основного покарання і призначили йому річний іспитовий строк. Також суд зобовʼязав стягнути з обвинуваченого понад 11 тис. грн за проведення експертиз.

Вирок може бути оскаржений.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.