У Львові судили поліцейського за побиття водія та погрозу пістолетом

Франківський районний суд Львова визнав винним сержанта поліції Олексія Г. у хуліганстві та оштрафував його на 17 тис. грн. Поліцейського засудили за побиття на дорозі водія Toyota та погрозу пістолетом.

03.01.2024
У Львові судили поліцейського за побиття водія та погрозу пістолетом

З матеріалів справи відомо, інцидент стався у лютому 2022 року на вул. Володимира Великого у Львові. Сержант поліції, який на той час працював у черговій частині відділу поліції №1 Львівського районного управління №2, керуючи авто, спричинив конфлікт із водієм зустрічної автівки, повідомляє Lviv.media.

“Рухаючись поблизу будинку № 35 на зустріч автомобілю Toyota, зупинив свій автомобіль, оскільки здійснити роз`їзд між автомобілями виявилось неможливим, опустив вікно після чого висловився нецензурною лайкою до водія зустрічного автомобіля Toyota”, — йдеться у вироку.

Після цього водії вийшли з автомобілів і між ними виник конфлікт. Під час якого сержант Олексій Г. витягнув травматичний пістолет і привів його у бойову готовність. До того ж правоохоронець кілька разів вдарив водія Toyota, і не реагував на зауваження старшого дільничного офіцера поліції, який підійшов під час конфлікту. Потім Олексій Г. із пістолета вистрілив в повітря.

На судовому засіданні обвинувачений сержант поліції повністю визнав свою вину. Свої дії чоловік пояснив “необдуманістю щодо настання негативних наслідків” та просив його суворо не карати.

Франківський районний суд визнав Олексія винним у хуліганстві та оштрафував його на 17 тис. грн. Засуджений ще може подати апеляцію на цей вирок суду.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.