У Львові судили крадія килимків для витирання ніг

Чоловіка засудили до п’яти років ув’язнення, однак пом’якшили покарання на 2 роки умовного терміну.

03.05.2023
У Львові судили крадія килимків для витирання ніг
Ілюстративне фото

Мешканець Хмельницької області отримав вирок у Шевченківському суді Львова через те, що кілька разів крав килимки для витирання ніг із-під дверей супермаркету та поліклініки.

Як пише “Варта”, засуджений чоловік має вищу освіту та раніше проблем із законом не мав. Вперше він вкрав алюмінієвий килимок вранці 3 березня. Близько 05:40 він забрав килимок для витирання ніг вартістю понад п’ять тисяч грн з-під дверей поліклініки. 

Через три дні після першої крадіжки чоловік знову скоїв злочин. Цього разу він викрав одразу два килимки для витирання ніг, які лежали перед входом в супермаркет «Ашан», на проспекті Чорновола. Вранці наступного дня, 7 березня, він знову вкрав два алюмінієвих килимки з-під входу в той самий супермаркет. Вкрадені чотири килимки коштували 7 тис. 200 грн.

На судовому засіданні 28 квітня чоловік свою провину визнав повністю і просив його суворо не карати. Суддя Шевченківського районного суду Львова призначив чоловікові п’ять років ув’язнення, але замінив їх на два роки умовного терміну.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.