У Львові лікують козулю, яка потрапила в ДТП

Патрульні із водієм надали допомогу козулі, яку збив автомобіль. Тварина вискочила на дорогу із лісу біля міста Винники.

10.08.2023
У Львові лікують козулю, яка потрапила в ДТП

Як розповів “Суспільному” патрульний Тарас Грицишин, водій одразу викликав поліцію і вони разом відвезли козулю до ветеринарної клініки. Зараз поранена тварина перебуває на лікуванні.

Козуля потрапила під колеса автомобіля три дні тому. Зараз вона у ветеринарній клініці. Два дні тварина лежала і нічого не їла, розповідає ветеринар Назар Кашляк.

“Він був в стані ступору, можливо навіть частково були судоми. Він не міг піднятись на лапи, він товк лапами, хотів і в клітці усе розбивати”, – розповідає ветеринар Назар Кашляк.

ДТП сталося поблизу Львова на дорозі біля виїзду з Винник. Дика тварина вискочила з лісу.

До ветеринарної клініки привезли козулю у дуже важкому стані, розповідає ветеринарний лікар Назар Кашляк.

“Виявили важку черепно-мозкову травму. Почали лікування і на третій день лікування дало результат. Він вже встав, є апетит. Ми співпрацюємо з “Домівкою врятованих тварин” і до нас часто привозять таких тварин. В основному – це дикі звірі, які попали в якісь пригоди, когось збила машина, але на жаль не багатьох вдається врятувати. Йому пощастило. За останній місяць це у нас така четверта тварина поступила. Лікуємо ми таких тварин безплатно”, – каже ветеринарний лікар.

У ветеринарній клініці вона буде ще 2-3 дні до стабілізації стану, після чого її перепадуть у Домівку врятованих тварин. Тут вона буде проходити реабілітацію.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.