У Львівській міськраді збільшили кількість працівників

23 липня депутати Львівської міської ради на сесії прийняли рішення про збільшення штату працівників мерії. Загалом додали 147 посад.

24.07.2024
У Львівській міськраді збільшили кількість працівників

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Львівська міська рада внесла зміни до ухвали міської ради від 04.02.2021 № 32 “Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів”. Якщо попередньою ухвалою мерія скоротила кількість працівників з метою економії бюджетних коштів, то тепер штат знову зросте.

Відповідно до зміни, у Львові збільшать кількість інспекторів з паркування – на 30 працівників. За словами міського голови Андрія Садового, саме інспектори з паркування допомагають наповнювати бюджет.

“Так, управлінню соціального захисту додають 50 ставок та ще 40 ставок – в усі шість районних адміністрацій. Саме ці працівники потрібні для того, аби забезпечити можливість встановлення факту постійного догляду військовозобов’язаними за своїми хворими родичами чи родичами з інвалідністю, які потребують такого догляду за висновком лікаря”, – йдеться у повідомленні.

До слова, на 9 ставок збільшать у Шевченківській райадміністрації, по 7 – Личаківській, Сихівській та Залізничній та по 5 – Франківській та Галицькій.

За наполяганням голови бюджетної комісії Наталії Шелестак разом зі збільшенням штату премії заступниками і радниками міського голови обмежили 200%. При цьому на обмеження премії керівникам департаментів міський голова Андрій Садовий не погодився.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.