У Кривому Розі рятують жінку, яка прикрила своїм тілом 1,5-річну дитину під час ракетного удару

Квартира сім’ї вщент зруйнована.

19.12.2022
У Кривому Розі рятують жінку, яка прикрила своїм тілом 1,5-річну дитину під час ракетного удару

У Кривому Розі 35-річна жінка прикрила тілом 1,5 річну доньку від ракетного удару. Жінка перебувала в квартирі разом із двома дітьми та бабусею. Тепер її рятують лікарі у Дніпрі. Про це розповів головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

За його словами, жінка відчула різкий удар у голову та встигла своїм тілом прикрити дитину.

“Втрата свідомості. Приходячи до тями, вона не знала, як і з ким зв’язатися. Одне бажання – подивитись всім рідним у вічі. Після вибуху вона потрапила на цю межу між життям”, – розповів Риженко.

Поранену прооперували. Уламок пройшов через лобову частку, залишив багато кісткових уламків, зруйнував лобну пазуху. Зараз до жінки почала повертатися пам’ять.

“Нам у Мечникова судилося життя Марини відновлювати. Марина, заплющуючи очі, завжди тепер бачить свою родину. Щастя є, я знаю, коли всі живі”, – додав Риженко.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.