У “Гвардії наступу” з’явиться ще одна бригада

Вона називатиметься «Хартія».

12.04.2023
У “Гвардії наступу” з’явиться ще одна бригада

У складі «Гвардії наступу» формується ще одна бригада. Про це в етері телемарафону «Єдині новини» заявила заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко.

«Оскільки ми побачили досить великий запит суспільства щодо того, щоб вступити до тих чи інших підрозділів («Гвардії наступу» – ред.), ми продовжили можливість подати анкети. І, окрім того, зараз ми також формуємо нову бригаду, яка буде називатися «Хартія». Вона буде формуватися у складі Нацгвардії України», – сказала заступниця міністра.

Вона зазначила, що «Хартія» буде дев’ятою бригадою «Гвардії наступу» та сьомою – у НГУ. Набір уже розпочато.

Нагадаємо,  Міністерство внутрішніх справ України 2 лютого розпочало формування 8 штурмових бригад «Гвардія наступу». Основою підрозділів є чинні поліцейські, прикордонники та бійці Національної гвардії. Станом на кінець березня бригади були сформовані, однак тривав набір у резервні підрозділи.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.