У ДТП на Львівщині за добу загинули три пішоходи

14 лютого в області трапились три смертельні аварії.

15.02.2024
У ДТП на Львівщині за добу загинули три пішоходи

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

14 лютого на автодорозі “Східний під’їзд до міста Львова”  20-річний водій автомобіля “Skoda Fabia” наїхав на 62-річного львів’янина. Пішохід загинув на місці події.

Також ввечері цього дня на вулиці Промисловій у Самборі водій автомобіля “Renault Master”, 38-річний житель Добромиля, збив 71-річного мешканця одного з сіл Самбірського району. Чоловік загинув.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Угринів Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, 32-річний житель Волинської області збив 47-річного мешканця одного з сіл району. Від отриманих внаслідок ДТП травм пішохід загинув на місці події.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.