Троє дітей постраждали внаслідок вибуху у львівському розважальному центрі

17 серпня у центрі LEOLAND за адресою вулиця Мельника, 18, під час хімічного досліду, який проводив аніматор, вибухнула колба з сухим льодом.

18.08.2024
Троє дітей постраждали внаслідок вибуху у львівському розважальному центрі

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Внаслідок події травмувались четверо осіб: троє відвідувачів – двоє 9-річних хлопчиків, 10-річна дівчинка, а також 32-річний аніматор.

Постраждалих доставили у лікарню.

“За цим фактом слідчі Львівського районного управління поліції № 2 за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України”, – зазначили у поліції.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

У розважальному центрі LEOLAND прокоментували випадок, який трапився: “Тріснула і розлетілась на друзки термоколба, яка на події була частиною реквізиту. Ми дуже стурбовані, адже постраждало троє діток, які стояли поруч, та запрошений аніматор, який в момент інциденту тримав колбу у руках. На місце викликали бригаду невідкладної допомоги, яка негайно доправила потерпілих до лікарні. Дирекція нашого комплексу весь час була поруч з ними, щоб допомогти за потреби”.

В лікарні потерпілим діагностували легкі тілесні ушкодження, надали медичну допомогу та відпустили додому.

“Бажаємо їм швидкого відновлення й доброго самопочуття. Нам прикро, що діткам, їхнім батькам, партнерам та всім гостям міста професій довелось пережити таке хвилювання. Ми усвідомлюємо, наскільки важливо, щоб LEOLAND – місце, куди приходять дітки, було максимально безпечним. Постійно використовуємо лише справний реквізит, дбаємо про надійність станцій, навчаємо команду. Зараз ретельно з’ясовуємо причини цього інциденту, перевіряємо відео із камер нагляду“, – додали у LEOLAND.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.