Тернополянин віддав шахраям понад 100 тисяч гривень, намагаючись купити авто

Ошуканий чоловік із заявою звернувся до правоохоронців.

01.05.2024
Тернополянин віддав шахраям понад 100 тисяч гривень, намагаючись купити авто

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

В одній із соціальних мереж покупець знайшов оголошення про продаж автівок. Автор оголошення пропонував, що може пригнати в Україну на продаж будь-яке авто за доступною ціною.

Тернополянин написав “продавцю”, вони обговорили умови, а за деякий час нібито помічник продавця скинув фотографії автівок. Покупець визначився із моделлю і, на прохання “продавця” , вніс аванс для купівлі товару.

“Тернополянин надіслав шахраям майже 116 тисяч гривень, але автомобіля так і не дочекався. Після переказу коштів “продавець” більше не виходив на звֹ’язок. Інформацію про цю подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 1 частиною 190 статті Кримінального кодексу України — шахрайство. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті — ув’язнення до 3 років, — йдеться у повідомленні.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.