Суму податку на нерухомість можна дізнатися в «Укрпошті»

Головне управління ДПС у Львівській області завершило процес надсилання громадянам податкових повідомлень-рішень на сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

14.08.2024
Суму податку на нерухомість можна дізнатися в «Укрпошті»

Ознайомитись із нарахованою сумою податку також можна в Електронному кабінеті платника податків.

Сплатити податок можна у будь-якому відділенні банку, надавши працівнику банку повідомлення-рішення із реквізитами та сумою.

Також платники мають можливість сплатити податок через відділення «Укрпошти» без наявності повідомлення-рішення, якщо сума нарахованого податку не перевищує 3 060 гривень. При оплаті достатньо назвати своє прізвище та ідентифікаційний код.

Довідково

Платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості.

Податком на нерухоме майно оподатковуються:

  • квартири площею понад 60 кв. метрів;
  • житлові будинки площею понад 120 кв. метрів.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.