Що спільного між сумнівними реабілітологами з Миротворця, наркоманами та Брюховичами

Курортне селище Брюховичі що входить до складу Львівської ТГ перетворили на базу реабілітації заїжджих наркоманів?

17.07.2024
Що спільного між сумнівними реабілітологами з Миротворця, наркоманами та Брюховичами
Фото з Facebook Москаленко Олега

Як стало відомо Гал-інфо, в селищі Брюховичі, що у Львові почастішали випадки виявлення людей, які нібито проходять там реабілітацію від алкогольної ти наркозалежності. Довідки про цю реабілітацію видає Громадська організація “Місто вільних”.

“Додамо, що основними учасниками так званої “реабілітації” є внутрішньо переміщені особи“, – наголосили у виданні.

Як зазначено в реєстрі YouControl, ГО “Місто вільних” дійсно може здійснювати діяльність з надання соціальної допомоги без забезпечення проживання, надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів та надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію.

На Facebook-сторінці ГО ведеться в основному релігійна пропаганда так званої церкви “Нове покоління”. Однак остання діяльність там велася ще в 2022 році. Діяльність самої церкви проводиться за інформацією на їхній Fb-сторінці у Львівському державному палаці естетичного виховання учнівської молоді (Площа Євгена Петрушевича 2).

Фото з Facebook Москаленко Олега

Засновниками даної ГО, яку зареєстрували 29.10.2019 року в селі Ременів Кам’янка-Бузького району, є два мешканці Донецька Максим Петров та Олег Москаленко (який ще в 2020 році у своєму Facebook розповідав, що був наркоманом). Головою правління цієї ГО з 2021 року є Карен Асрян.

“Зазначимо, що за даними YouControl, в базі сайту “Миротворець” є інформація про Москаленка Олега Вікторовича з міста Донецька, який за даними сайту є учасником незаконних збройних формувань. А також про Петрова Максима Володимировича, який був внесений в реєстр осіб, які переховуються від органів влади. Водночас YouControl зазначає, що ймовірність збігу в даних випадках не перевищує 4%. Далі буде”, – підсумували у виданні.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.