Ще три незаконні споруди демонтували у Львові

МАФи добровільно демонтували самі ж власники.

12.09.2024
Ще три незаконні споруди демонтували у Львові

Про це повідомляє Львів. Містобудування.

За останній тиждень у місті демонтували три незаконні споруди.

Павільйон більш, ніж на 100 кв. м розібрали на Скнилівському провулку.

“Всі, хто хоч раз проїжджав повз ринок «Південний», не могли його не помітити – величезний, незрозумілої конфігурації, строкаті декорації у стилі «вирви око». Але головне інше – ця тимчасова споруда стояла без жодних на це правових підстав, тобто не маючи потрібних дозволів. Врешті демонтаж виконано. Це було нелегко. Та працівники Адміністративно-технічного управління були переконливими – і власник розібрав свої павільйони добровільно. А отже, місто не витрачало додаткових котів на цей демонтаж”, – зазначив

Ще дві тимчасові споруди демонтували у Залізничному районі – на вул. Городоцькій, 359 (АС “Західна”) та на вул. Городоцькій, 309. Власники забрали кіоски самостійно.

До слова, ще 8 самовільно встановлених тимчасових споруд демонтують у Залізничному та Сихівському районах. Відповідне рішення 10 вересня ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.