Рівень об’єктивності – це рівень порядності

Історія про дорогу до санаторію у Східниці Львівської області набула великого резонансу. На даний час ведуться суперечки: друкувати чи не друкувати іншу точку зору.

11.09.2024
Рівень об’єктивності – це рівень порядності
На фото: праворуч -- найкращий піар-менеджер Львівщини Андрій Садовий з котом Левчиком. Фото: пресслужба міської ради

Головний редактор вирішив не друкувати. На мій погляд, якщо людина, про яку йде мова в публікаціях, хоче сказати слово, не можна закрити їй рота за жодних обставин. Це золоте правило: вислухай.

Інша справа, що це вже не гра в одні ворота, і не так все однозначно з цією дорогою. Мені цікаво було прочитати, що дорога була закладена в генеральний план в 2012-му, що там заплановано велике житлове будівництво, що цей мікрорайон отримає нове життя, а не тільки санаторій, в якому, до речі, буде створено 150 робочих місць. А інформація про те, що власник санаторію відмовився від компенсації від держави на інфраструктуру на десятки мільйонів грн, кардинально змінює акценти. Чому б ці факти не донести до читачів. Вони тільки доповнять публікацію.

З того приводу хочу навести слова професора Володимира Здоровеги: «Рівень об’єктивності журналіста – це рівень його порядності».

Та головні події на Львівщині попереду. Демобілізація майора Олександра Ганущина з лав ЗСУ, колишнього голови обласної ради, обіцяє львівському політикуму гарячі дні. Незабаром побачимо на регіональному рингу мера Андрія Садового, Олександра Ганущина і голову ОДА Максима Козицького та їхні олігархічні ЗМІ.

Хочеться сказати одне: не дуркуйте!!! Панове, під час війни не грайтеся в політичні ігри. Ми всі від цього тільки програємо.

З найкращими побажаннями з Черкащини садівник, городник і пенсіонер Богдан Кушнір.

P.S. Уважно спостерігаю за життям рідної Львівщини.

Богдан Кушнір

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.