Пункти утилізації новорічних ялинок у Львові

Після завершення різдвяних свят у Львові традиційно розпочнуть діяти централізовані пункти збору ялинок для того, аби мешканці могли здати їх на утилізацію, а саме виготовлення органічного компосту, який в майбутньому використовується для підживлення під час висадки дерев або квітів.

04.01.2024
Пункти утилізації новорічних ялинок у Львові

Про це повідомляє Львівська міська рада.

“Управління з питань поводження з відходами спільно з ЛКП “Зелене місто” та ЛКП “Зелений Львів”, як і торік, організували централізовані пункти збору ялинок. 6 локацій працюватимуть 8 і 13 січня. Відзначу, що ялинки – це зелені відходи, а не тверді побутові, тому їх необхідно правильно та з користю утилізувати”, – пояснює начальник відділу комунікації і просвітництва управління з питань поводження з відходами Роман Яцикович.

Залишити хвойні дерева мешканці Львова можуть біля контейнерних майданчиків за спеціально обраними адресами. Важливо, аби на деревах не було іграшок та прикрас.

Адреси майданчиків:

  • вул. Виговського, 34 (на майданчику біля Залізничної РА) – 13 січня;
  • вул. Володимира Великого, 14а (вхід в Кіноцентр, що у парку “Горіховий Гай”) – 13 січня;
  • вул. Хоткевича – вхід в парк імені Папи Римського Івана Павла II, поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці – 8 і 13 січня;
  • вул. Татарська, 4-8 (біля контейнерного майданчика) – 8 і 13 січня;
  • вул. Грабовського , 2 (біля контейнерного майданчика) – 8 і 13 січня;
  • вул. Шафарика, 16 – 8 і 13 січня.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.