Прикордонники на Львівщині викрили три фіктивні подружжя

Метою шлюбів був перетин кордону військовозобов’язаними чоловіками.

23.07.2024
Прикордонники на Львівщині викрили три фіктивні подружжя

Про це повідомляє 7 прикордонний Карпатський загін.

У першому випадку 37-річний чоловік хотів перетнути кордон з дружиною, яка мала інвалідність першої групи. Прямувало “подружжя” нібито на лікування в Польщу. Разом з ними була і попередня дружина чоловіка, який розлучився з нею місяць тому. Усі троє прямували в Польщу з Запоріжжя.

Ще один чоловік, 23-річний львів’янин, намагався перетнути кордон зі своєю одноліткою, яка мала інвалідність другої групи. За послуги “дружини” жінка мала отримати 1500 доларів.

Окрім того 46-річний мешканець Черкас уклав шлюб з 54-річною жінкою, яка мала інвалідність першої групи. Під час спілкування “подружжя” визнало, що шлюб уклали за розрахунком. Жінка після переправлення чоловіка за кордон мала отримати 2000 доларів.

У всіх випадках правоохоронці відкрили кримінальні провадження. Максимальне покарання — позбавлення волі на дев’ять років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно два псевдоподружжя хотіли виїхати до Польщі через пропускний пункт “Шегині — Медика”.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.