Прикордонники Львівщини викрили чоловіка, який одружився на своїй тещі, щоб перетнути кордон

За версією “подружжя”, вони їхали до Варшави лікувати зір “дружині”.

09.09.2024
Прикордонники Львівщини викрили чоловіка, який одружився на своїй тещі, щоб перетнути кордон

Про це повідомляє 7 прикордонний Карпатський загін.

28-річний мешканець Рівненської області одружився зі своєю 40-річною тещею, у якої є інвалідність І групи. Вони їхали до Варшави лікувати зір “дружині”.

“Акторську майстерність пара проявляла до останнього та запевняла, що шлюб укладений у липні по великій любові. Пізніше чоловік все ж зізнався, що новоспечена дружина — його теща. І шлюб був укладений з метою виїзду за межі України”, — йдеться у повідомленні.

7 вересня реальна дружина чоловіка виїхала за кордон залізницею. Він же у цей день із тещею спробував перетнути автомобільний пункт пропуску на Волині. Після того, як “подружжя” викрили там, вони 8 вересня спробували потрапити в Польщу через пункт пропуску “Рава-Руська”.

Крім цього, ще два випадки прикордонники зафіксували в пункті пропуску “Краківець — Корчова”. Обидва “подружжя” їхали нібито на лікування своїх дружин.

“41-річний уродженець Івано-Франківщини наприкінці серпня одружився з 46-річною жінкою, особою з інвалідністю II групи. Ще в одному випадку 18-річний волинянин одружився з 19-річною дівчиною, особою з інвалідністю II групи з дитинства. Шлюб “пара” уклала 30 серпня”, — зазначили у дописі.

Про всі випадки прикордонники повідомили Нацполіцію.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.