Представники Львівського медуніверситету обговорили співпрацю з американськими і тайванськими лікарями

Зустріч організувала Християнська медична асоціація України.

12.06.2024
Представники Львівського медуніверситету обговорили співпрацю з американськими і тайванськими лікарями

7 червня у Львівському національному медуніверситеті ім. Данила Галицького пройшла ознайомча зустріч представників Університету з американськими і тайванськими лікарями з Luke Christian Medical Mission (LCMM), Taiwanese Christian Medical Association (TCMA) та Chinese Christian Dental Services (CCDS).

Американські та тайванські лікарі та вчені-місіонери, які прибули до Львова, мають великий досвід у наданні допомоги в умовах надзвичайних ситуацій і готові поділитися своїм досвідом та знаннями з українськими колегами.

Серед гостей на зустрічі були відомі науковці та лікарі зі США: Лі-Лі Сяо – лікар нефролог, доктор філософії, доцент Гарвардської медичної школи; Че-Хонг Чен – доктор філософії, старший науковий співробітник відділу хімічної та системної біології, директор центру азійських досліджень та освіти в галузі охорони здоров’я, спеціальність: генетика, молекулярна біологія; Юе Мей Лін Чен – лікар, доктор філософії з біостатистики, відповідальна за розробку нових ліків та клінічні випробування у фармацевтичній промисловості; Пол Ченг – лікар, спеціальність: алергологія/імунологія, медична генетика; Грейс Фуан-Лінг Чен – стоматолог-ортодонт; Ізабелла Мівей Лі – стоматолог загальної практики; Метью Хуанг – технік екстреної медицини; фахівці з Тайваню: Хернг-Дер Ченг – лікар внутрішньої медицини, гастроентеролог; Хенг-Чанг Чен – лікар, пластичний та реконструктивний хірург; Лай-Хінг Цзе та Чен-Хеунг Лі – стоматологи загальної практики; Су-Інь Лі – лікар сімейної медицини; Хсуань Чі – дипломована медсестра, а також представники Християнської медичної асоціації України на чолі з її керівником Рудольфом Миговичем.

Гостей зустрічали керівник відділу міжнародних зв’язків та євроінтеграції Університету професор, Тетяна Негрич, завідувач кафедри клінічної імунології та алергології, член-кореспондент НАН України, професор Валентина Чопяк, представники низки кафедр нашої Alma Mater.

Під час зустрічі відбулося обговорення напрямків майбутньої співпраці між ЛНМУ ім. Данила Галицького та фахівцями зі США та Тайваню.

Зокрема, це – організація мобільних клінік для надання медичної та стоматологічної допомоги людям, які найбільше постраждали від конфлікту; забезпечення військовослужбовців кваліфікованою стоматологічною допомогою; проведення спільних навчальних семінарів, лекцій, дискусій та тренінгів для науковців, лікарів та студентів-медиків, з метою обміну досвідом, ознайомлення з міжнародними стандартами лікування та для підвищення кваліфікації; підтримка та супровід наукових досліджень у сфері медицини.

“Зустріч була дуже продуктивною та пройшла в надзвичайно дружній та теплій атмосфері“, – зазначили в Університеті.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.