Потреби в додатковій мобілізації в Україні поки немає — Міноборони

Зараз вона проходить у “спокійному режимі”.

06.01.2023
Потреби в додатковій мобілізації в Україні поки немає — Міноборони

В Україні поки що немає потреби оголошувати масову мобілізацію. Про це в етері телемарафону розповів міністр оборони Олексій Резніков.

“Ми добираємо, ми поповнюємо, втрати також, на жаль, є, ми поновлюємо втрати наших бойових бригад, якихось фахівців беремо особливих, які нам потрібні для тих чи інших завдань, але потреби в такій масовій мобілізації станом на сьогодні я не бачу”, – наголосив Резніков.

Міністр зазначив, що зараз влада України зараз не застосовує той стовідсотковий потенціал, який передбачений мобілізацією, оголошеною 24 лютого 2024 року.

Також Резніков нагадав слова головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного про те, що зараз Україна не має такої великої потреби в людях, як росія, але є потреба в зброї та техніці.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.