Понад 72 тис. адмінпослуг з питань ведення державного земельного кадастру надано на Львівщині впродовж 2024 року

Впродовж січня-травня 2024 року працівниками Головного управління Держгеокадастру у Львівській області надано понад 72 тисяч адміністративних послуг з питань ведення державного земельного кадастру.

21.06.2024
Понад 72 тис. адмінпослуг з питань ведення державного земельного кадастру надано на Львівщині впродовж 2024 року

«Процес отримання громадянами адміністративних послуг Держгеокадастру забезпечується нашими фахівцями на належному рівні, зокрема в режимі доступу та користування електронними сервісами та послугами Держгеокадастру, більше половини адмінпослуг (65%) надано безоплатно», – зазначає начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Найбільшу кількість послуг, майже 22 тисячі, було надано стосовно надання відомостей з Державного земельного кадастру. Також, понад 32 тисяч послуг було надано з Державної реєстрації земельної ділянки (з видачею витягу з Державного земельного кадастру) та понад 5 тисяч витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки видано фізичним і юридичним особам.

Користувачі Державного земельного кадастру можуть скористатися е-сервісами Держгеокадастру та замовити через особистий кабінет необхідні витяги з ДЗК, нормативну грошову оцінку земельної ділянки, виправлення помилок в НКС або отримати відповідну послугу через ЦНАП.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.