Поліція затримала злодія, який обікрав шість будинків на Львівщині

Зловмисник причетний до шести крадіжок з будинків у Перемишлянах, Новому Роздолі, Миколаєві, Жидачеві та у Старому Самборі, скоєних протягом місяця.

12.09.2024
Поліція затримала злодія, який обікрав шість будинків на Львівщині

Як повідомляє Поліція Львівської області, зловмисник діяв «професійно» та зухвало – зазвичай він перевіряв чи вдома господарі і, переконавшись, що ніхто не стане йому на перешкоді, проникав у будинок.

Чоловік викрадав гроші, ювелірні вироби, мобільні телефони. Так, в одному з будинків він вкрав 3,5 тисячі доларів та золоті прикраси: дві пари сережок, чоловічу печатку та ланцюжком з підвіскою.

Дехто з потерпілих працювали на городі чи займались домашніми справами на подвір’ї, а в цей час злодій нишпорив у їх домівках. Окрім того, зловмисник приділяв велику увагу конспірації – протягом місяця змінив 3 автомобіля.

Вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили особу зловмисника – 46-річного жителя міста Стрий, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Слідчі повідомили йому про підозр. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.