Поліція затримала 19-річного хлопця за серію підпалів у центрі Львова

Хлопець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, умисно пошкодив електрощитову, вікна навчального закладу, накриття історичної скульптури та майно низки закладів харчування у центрі міста.

24.09.2024
Поліція затримала 19-річного хлопця за серію підпалів у центрі Львова

Як повідомляє Поліція Львівської області, уночі з 17 на 18 вересня зловмисник пошкодив вікна одного з львівських вишів на вулиці Театральній, намагався підпалити корпус електрощитової на розі вул. Театральної та площі Ринок.

Цієї ж ночі він пошкодив накриття фонтану з статуєю Нептуна на розі площі Ринок, рекламні банери та декорації одного з кафе на вул. Театральній, а також накриття тераси та декорації закладу харчування на вулиці Братів Рогатинців. Для усіх підпалів він використовував запальничку.

Вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», поліцейські встановили місце перебування палія та затримали його. Зловмисник – 19-річний житель Львова. За його словами, на момент вчинення злочинів він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Хлопцеві загрожує до десяти років ув’язнення.

Досудове розслідування триває, встановлюється сума збитків.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.