Поліція розшукала львів’янина, який збив жінку з немовлям і втік

Знайти порушника правоохоронцям вдалося завдяки записам з камер спостереження.

20.06.2024
Поліція розшукала львів’янина, який збив жінку з немовлям і втік

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Інцидент трапився у середу, 19 червня на перетині вулиць Лукаша та Остроградських, близько 13:00.

20-річний водій Mazda, повертаючи ліворуч на перехресті зіткнувся із коляскою з немовлям, яку жінка везла тротуаром. Після зіткнення водій одразу поїхав далі. Ні жінка, ні дитина не постраждали.

На місце пригоди прибули патрульні, вони оформили матеріали розшукової автопригоди та передали їх у відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП.

За допомогою записів з камер відеоспостереження правоохоронцям вдалося встановити особу водія та розшукати його. На 20-річного винуватця ДТП склали два протоколи — за порушення правил дорожнього руху та втечу з місця ДТП, а також винесли постанову за відсутність поліса обов’язкового страхування.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.