Поліцейські затримали 29-річного мешканця Львівщини, який вкрав авто

Житель Дрогобицького району викрав Mercedes-Benz Е300.

02.07.2024
Поліцейські затримали 29-річного мешканця Львівщини, який вкрав авто

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Про злочин власник авто повідомив вранці у понеділок, 1 липня. З його слів, напередодні він припаркував машину біля будинку у Львові, а вранці її вже там не було.

Працівники поліції дослідили записи з камер спостереження та відстежили рух викраденого Mercedes-Benz Е300.

Останнім місцем, де могло перебувати авто, виявився двір приватного господарства у Бориславі Дрогобицького району. Також правоохоронцям вдалося встановити особу викрадача — це був 29-річний мешканець Дрогобиччини. Поліція затримала зловмисника, а автомобіль вже на спецмайданчику.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення викрадачеві про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, злочинцю загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.