Перевізник на Львівщині надавав послуги без дозвільних документів

23 січня під час рейдової перевірки на Львівщині виявили перевізника, який здійснював перевезення пасажирів на маршруті № 157 «Львів АС-2 – Забужжя» без необхідних дозволів.

24.01.2024
Перевізник на Львівщині надавав послуги без дозвільних документів

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

«У межах проведення спільного рейдового огляду виявлено транспортний засіб з трафаретом автобусного маршруту № 157 Львів АС-2 – Забужжя та складено 2 постанови за порушення автотранспортного законодавства перевізником ПП «АТП-Завада»», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, а автобус перевіряється механіком перед виїздом, про що робиться відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію.

“Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення в подальшому таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545”, – йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.