Партизани у Луганську кажуть, що готують окупантам “подарунки”

У тимчасово окупованому Луганську продовжують діяти українські підпільники, які стежать за діями російських загарбників та нагадують про активність місцевого Руху опору.

04.05.2023
Партизани у Луганську кажуть, що готують окупантам “подарунки”

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

“Українські партизани зараз перебувають у Луганську і разом з жителями окупованого міста готують “подаруночки” росіянам та їх посіпакам-колаборантам”, – йдеться в публікації.

У різних районах Луганська підпільники намалювали око, що є символом Руху опору.

Зазначається, що таке послання демонструє інтервентам та колабораціоністам, що українці уважно стежать за кожним кроком, і під час контрнаступу ЗСУ “нікому з них не вдасться втекти”.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.