Один з організаторів “блогерських вечірок” програв апеляцію в суді

Під час засідання Київського апеляційного суду взяли під варту одного з організаторів скандальних вечірок, де знущалися з дівчат. Розмір застави для нього збільшили до 536 800 гривень.

17.04.2023
Один з організаторів “блогерських вечірок” програв апеляцію в суді

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Він нагадав, що 1 лютого поліція Київщини оголосила про підозру молодикам, які доводили дівчат до стану безпорадності, змушували виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумились із жертв у соцмережах. 

За словами Нєбитова, досудове розслідування в цій справі триває.

Зазначимо, 31 січня в соцмережах почали ширитися відео з алковечірок блогерів, які споювали неповнолітніх дівчат та «накачували» їх речовиною «Ксанакс». З однією з дівчат у безпорадному стані блогери імітували секс та знімали це на відео. Вже 1 лютого у помешканнях організатора Андрія Ярини та його поплічників пройшли обшуки поліції – двом фігурантам скандалу вручили підозри за поширення порнографії, а ще шістьом учасникам – повістки до військкомату.

3 лютого Андрію Ярині обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 1 квітня без права на заставу. 22 березня Ярині та ще одному з учасників «блогерських вечірок» оголосили про підозру за зґвалтування гості, яка була без свідомості.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.