Новий ресурс для ветеранів та захисників: Львівський Портал послуг та пільг

Львівська обласна державна адміністрація представила новий інформаційний ресурс, який стане невід’ємною частиною підтримки ветеранів та захисників, а також членів їх сімей. Цей портал, доступний на сайті Львівської ОВА, створено з метою забезпечення легкого доступу до різноманітних послуг та пільг, якими можуть скористатися ветерани, захисники та захисниці, а також сім’ї загиблих, зниклих безвісти чи в полоні, та сім’ї Героїв Небесної сотні.

28.05.2024
Новий ресурс для ветеранів та захисників: Львівський Портал послуг та пільг

«Ми ставили перед собою завдання – розробити платформу, яка б інформувала про всі послуги, які можуть отримати наші ветерани та члени їхніх родин у своїх громадах. Відтепер це можна зробити в онлайн-режимі. Цей портал інтерактивний, тому дані будуть оновлюватися. Просимо всіх про максимальне поширення даного ресурсу серед Ветеранів, Захисників і Захисниць та їх родин», – розповів керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень.

Цей інноваційний інструмент базується на інтерактивній мапі, що містить відображення різноманітних установ Львівщини, які надають пільги та послуги. Щоб знайти необхідну інформацію, достатньо лише відвідати розділ “Захиснику та Захисниці” на веб-порталі Львівської ОВА та перейти на потрібну карту.

Для пошуку потрібно виконати два прості кроки:

  1. Оберіть категорію: користувач може обрати категорію, яка найбільше відповідає його чи її потребам. Наприклад, “Учасник бойових дій”. Після цього відобразиться перелік установ, які надають послуги для даної категорії.
  2. Оберіть громаду: далі вибирається конкретна територіальна громада, наприклад, “Яворівська територіальна громада”. Це дозволяє сконцентруватися на установах, що надають послуги в даній громаді.

Масштабування мапи дозволяє детально розглянути установи у певній громаді. Легенда, розташована ліворуч на порталі, вказує на різні типи установ. Це допомагає користувачам легко зорієнтуватися під час пошуку.

Натискання на будь-яку позначку на карті дозволяє користувачеві отримати детальну інформацію про установу, включаючи назву, адресу, контактну інформацію та перелік послуг, які вона надає. Крім того, існує можливість відфільтрувати тип послуг для зручнішого пошуку.

“Завдяки цьому інноваційному ресурсу, ветерани, захисники та їх родини отримують простий та зручний доступ до всіх доступних пільг та послуг на території Львівщини. Такий портал створює сприятливі умови для підтримки Захисників та Ветеранів, допомагаючи їм отримати необхідну підтримку та допомогу”, – зазначив керівник апарату Львівської ОДА Тарас Грень.

Адреса: Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 233. Контакти: developmentloda@gmail.com; (032) 299 9224, Оксана Цісінська.

Детальніше ознайомитись з інструкцією щодо користування Порталом можна за посиланням.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.