Новопризначену директорку коледжу на Львівщині не впустили на її робоче місце

Сьогодні, 1 вересня, в Червоноградський гірничо-економічний фаховий коледж було призначено в.о. нового директора, оскільки попереднього директора двічі ловили на хабарі.

01.09.2023
Новопризначену директорку коледжу на Львівщині не впустили на її робоче місце

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Олександр Клімов.

“Про призначення нового керівника було відомо ще кілька днів тому, і така ідея пішла в розріз з бажаннями бухгалтера та в.о. директора, які явно мають за що переживати, адже фінансовий аудит закладу неминучий після скандальної зміни керівника установи”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Клімов, сьогодні у свій перший робочий день до коледжу прибула новопризначена в.о. директора Романів Наталія Борисівна, проте жінку не впустили до робочого місця, трудовий колектив навіть не дав можливість представитись новій очільниці коледжу, зчинивши бунт та акцію під стінами закладу освіти, пообзивали нову директорку гауляйтеркою та рейдеркою.

“Чому трудовий колектив коледжу апріорі не погоджується з призначенням на посаду директора людину “зі строни” здогадатися не важко, адже в останні роки на розбудову та ремонти приміщень закладу освіти виділятися дуже солідні суми.

То хто у цьому випадку рейдер і гуляйтер, який не підкорюється рішенням департаменту освіти???

КНР (коледжівська народна республіка)“, – підсумував Клімов.

 

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.