Німецький оборонний концерн Rheinmetall будує в Румунії центр для ремонту озброєння з України

Там ремонтуватимуть техніку, яку використовують Сили оборони України у війні проти росії.

03.04.2023
Німецький оборонний концерн Rheinmetall будує в Румунії центр для ремонту озброєння з України
Фото: умовне

Про це пише Reuters, з посиланням на повідомлення компанії. 

Німецький оборонний концерн Rheinmetall почав будівництво військового центру технічного обслуговування і логістики в Сату-Маре у Румунії поблизу кордону з Україною, який обслуговуватиме самохідні гаубиці, танки Leopard 2 і Challenger, бойові машини піхоти Marder, бронетранспортери Fuchs і військові вантажівки.

Очікується, що центр почне працювати вже цього місяця. 

“Сервісний центр має відігравати центральну роль у підтримці оперативної готовності західних бойових систем, що використовуються в Україні, і забезпеченні доступності логістичної підтримки”, – сказав представник компанії.

Генеральний директор компанії Армін Паппергер заявив, що для концерну Rheinmetall ключовим завданням є надати силам НАТО і Україні найкращу можливу підтримку.

Нагадаємо, Rheinmetall готовий надати Україні снаряди до танків Leopard. Для цього концерн заздалегідь збільшив свої виробничі потужності.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.