Начальник Національної академії Павло Ткачук відвідав Військовий ліцей

Павло Ткачук завітав на заняття до перших вихованців Військового ліцею, ознайомився з навчанням, почув перші враження, вислухав побажання.

25.10.2023
Начальник Національної академії Павло Ткачук відвідав Військовий ліцей

Про це повідомляє пресслужба Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У спілкуванні з молоддю генерал-лейтенант Павло Ткачук підкреслив важливість наполегливого вивчення іноземної мови як обов’язкової складової формування особистості майбутнього військового професіонала.

Окрім цього, він зустрівся з педагогами та вихователями ліцею.

«Загалом, приємно вражений від побаченого. Колектив ліцею взяв добрий темп, чітко намітив цілі, впевнено йде до їх досягнення. Процес розбудови та становлення Військового ліцею Національної академії, безперечно, непростий і тривалий, – наголосив начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук. – Втім, переконаний, що з таким завзяттям керівництва, професіоналізмом й самовіддачею педагогів і вихователів, високою мотивацією вихованців цей заклад середньої освіти вже зовсім скоро стане одним з найкращих військових ліцеїв нашої держави! А його вихованці, здобувши якісну середню освіту та високу мотивацію до захисту рідної землі, продовжуватимуть здобувати фах офіцерів Збройних Сил України, зокрема й у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.