На Закарпатті прикордонника затримали на хабарі за пропуск контрабанди сигарет

Його затримали під час отримання 2-х тисяч доларів.

11.05.2023
На Закарпатті прикордонника затримали на хабарі за пропуск контрабанди сигарет

Про це повідомив Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Прикордонник організував так званий «зелений коридор» для безперешкодного переміщення цигарок до країн ЄС. За винагороду він надавав контрабандистам інформацію про відсутність нарядів на лінії кордону. 

“Сума неправомірної вигоди залежала від кількості тютюнового вантажу. Ціна за один ящик становила 50 доларів США”, – йдеться у повідомленні. 

Прикордонника  затримали на одержанні 2 тисяч доларів хабаря. Йому повідомили про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

“За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою чинним законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна”, – додають у поліції.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.