На Закарпатті на кордоні у вантажівці з м’ясом виявили майже тисячу пачок сигарет

Партію тютюнових виробів, які намагалися незаконно перемістити з України до Угорщини, виявили прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками митниці у пункті пропуску «Тиса».

01.05.2023
На Закарпатті на кордоні у вантажівці з м’ясом виявили майже тисячу пачок сигарет
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Ввечері 30 квітня в пункт пропуску на виїзд з України прибув вантажний автомобіль марки «Mercedes», за кермом якого був 47-річний українець. За документами, він перевозив м’ясо курчат бройлера. 

“Під час перевірки вантажівки у правоохоронців виникли підозри щодо можливого переміщення у ній товарів і предметів, прихованих від контролю. Тож транспортний засіб скерували на поглиблену перевірку”, – зазначили в ДПСУ. 

Під час огляду в авто виявили сховок з тютюновими виробами. Як з’ясувалося згодом, у передній частині причепа, за стінкою холодильної частини рефрижератора, через кордон намагалися приховано перемістити 969 пачок тютюнових виробів.

Тютюнові вироби вилучили, наразі встановлюють їх вартість.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.