На Тернопільщині зіткнулося 3 вантажівки, автобус та 2 позашляховики

Аварія трапилася 10 липня вранці на автодорозі Стрий – Ізварине, неподалік села Кам’янки.

10.07.2024
На Тернопільщині зіткнулося 3 вантажівки, автобус та 2 позашляховики

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

У ДТП зіткнулося шість транспортних засобів. За попередньою інформацією, на дорозі   автомобілі Renault Duster та вантажівка Iveco. ДТП оформляв екіпаж патрульної поліції. Як наслідок – на трасі утворився дорожній корок.

Черги на проїзд очікував рейсовий автобус, в якому перебувало близько сорока пасажирів, та автомобіль Kia Sportage.

“У цей момент дорогою рухався автопотяг MAN. Його водій не встиг загальмувати й вантажівка врізалася в Kia Sportage, – розповідає учасник слідчо-оперативної групи. – Позашляховик за інерцією вилітає на смугу зустрічного руху та врізається у вантажівку Citroën, а автопоїзд, своєю чергою, протаранює ще й фуру та автобус”, – йдеться у повідомленні.

До лікарні потрапили водій автопотяга, неповнолітній пасажир та кермувальник з Kia Sportage, двоє пасажирів з автобуса та пасажир з вантажівки Citroën.

Триває слідство.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.