На Тернопільщині військовий вимагав у підприємця 500 доларів

Офіцер вимагав у підприємця гроші за не вилучення (мобілізацію) сільськогосподарської техніки на потреби Збройних Сил України.

15.06.2023
На Тернопільщині військовий вимагав у підприємця 500 доларів

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

Офіцера затримали його «на гарячому» на одній із автозаправних станцій у Чортківському районі. Чоловік вимагав гроші за не вилучення авто для ЗСУ. Таку «послугу» військовий оцінив у 500 доларів США.

“Повідомлено про підозру старшому лейтенанту районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 КК України)”, – зазначили у дописі.

На цей час підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

“Вказане діяння карається ув’язненням на строк від 5 до 10 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскацією майна”, – йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.