На Тернопільщині солдат без водійських прав намагався підкупити патрульного

У суді він визнав свою провину.

11.05.2023
На Тернопільщині солдат без водійських прав намагався підкупити патрульного
Фото: умовне

У січні цього року патрульні у Скалі-Подільській затримали сержанта за кермом «ВАЗ 21011». Його зупинили через порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє видання 368.media з посиланням на вирок суду.

Під час перевірки документів правоохоронці виявили, що чоловік керував авто без посвідчення водія відповідної категорії. Це порушення він вчинив протягом року повторно, за що передбачена адміністративна відповідальність згідно ч. 5 ст. 126 КУпАП.

Коли поліцейські повідомили, що складатимуть протокол, водій вирішив підкупити їх. Він запропонував 1,5 тис. гривень патрульному. Той відмовився та викликав слідчих.

Тож у Борщеві Тернопільської області сержанта резерву засудили за спробу підкупу патрульного поліцейського. Він має виплатити штраф у розмірі 17 тис. гривень.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.