На Тернопільщині шахраї виманюють гроші у родичів загиблих військових

Жителька Тернопільського району віддала аферистам понад 51 тисячу гривень.

21.12.2023
На Тернопільщині шахраї виманюють гроші у родичів загиблих військових

Про це Суспільному розповів речник Нацполіції Тернопільщини Сергій Крета.

Відомо, що в одному із месенджерів 39-річній жінці з Тернопільщини прийшло повідомлення про можливість для родичів загиблих захисників отримати матеріальну допомогу. Зокрема, обіцяли виплату у розмірі 7 тисяч гривень.

Для отримання допомоги, жінка перейшла за посиланням, яке було в повідомленні. Вона подала заявку, ввела особисті дані та реквізити банківських карток. Після цього з усіх її рахунків списалися кошти.

“Наголошую, що будь-яку інформацію потрібно уточнювати лише в офіційних джерелах, не переходити за сумнівними посиланнями та в жодному разі не вводити конфіденційні дані, які стосуються електронних гаманців“, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.