На Тернопільщині перекинувся автобус з пасажирами. Оновлено

Внаслідок ДТП 3 людини загинули, ще 3 – травмовані.

20.02.2023
На Тернопільщині перекинувся автобус з пасажирами. Оновлено
Фото: ДСНС

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

Вночі 19 лютого на автодорозі Н-18 в межах села Стара Брикуля Микулинецької територіальної громади Тернопільського району на узбіччя перекинувся автобус “Neoplan”. Він здійснював нерегулярні перевезення з Буковелю Івано-Франківської області до Тернополя.

На момент ДТП в автобусі перебували 39 людей, зокрема 1 дитина. Внаслідок аварії загинуло троє людей, ще троє – травмовані. Потерпілих доставили до лікарні.

Одну з пасажирок деблокували з-під автобуса. Автобус підняли з узбіччя на проїжджу частину. 

Обставини виникнення ДТП встановлюють.

Оновлено. За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола, на момент ДТП в транспортному засобі перебувало 34 пасажири. Троє з них загинуло. Чотирьох з забоями, переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Одна людина у важкому стані. 

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Попередньо він тверезий.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Вирішується питання про обрання кермувальнику запобіжного заходу.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.